Amsterdam-Noord
0648470937 (Sandra) - 0620025215 (Corien)
info@sanenco.nl

Over San & Co

Wie is Sandra?

Sandra Wouters

Mijn hart ligt bij de verslavingszorg en psychiatrie. Wat beweegt mensen en wat is ieders verhaal. Dat maakt mij nieuwsgierig tot op de dag van vandaag.

Ik werk 33 jaar, waarvan twintig jaar in de verslavingszorg. Mijn liefde voor het vak heeft te maken met de resultaten die je samen kunt bereiken. Familie van verslaafden zijn soms radeloos en dat raakt de omgeving. Hier aandacht voor vragen en het probleem beet te pakken is bijzonder dapper. De drempel is groot en begrip is soms lastig. Er is altijd een reden waarom er “verdoofd” moet worden. Voor mij maken rangen en standen niet uit, alle lagen van de bevolking hebben hier mee te maken en ik help graag.

Mijn scholing is divers, ik ben gestart als sociaal pedagogisch hulpverlener en daarna heb ik in de psychiatrie gewerkt. Veel beroepsopleidingen volgden en nu ben gespecialiseerd verslavingscoach.

In mijn werk als coach ben ik nieuwsgierig wie tegenover mij zit. Een goede afwisseling van diepgang, ontspanning en humor hoort bij mijn aanpak. Integer en met veel respect bewaak ik de stappen in het proces die nodig zijn om verder te komen. Belangrijk te weten is dat ik niet in hokjes denk.

Ik heb ADHD en mijn twee zonen (22 en 20 ) ook. Uit ervaring weet ik hoe het is om afwijkend te zijn en de omgeving niet snapt dat je anders bent. Onze talenten worden niet altijd gezien en het onderwijssysteem wil dat iedereen hetzelfde is.

Wil je meer weten over Sandra’s achtergrond zie linkedin: linkedin.com/in/desandrawouters

Wie is Corien ?

Corien Huiskamp

Mijn ervaring is dat mensen die door liefde worden geraakt, kunnen versnellen in hun ontwikkeling”. Dat is mijn aanpak.

Dat klinkt misschien zweverig. Wat ik beoog is te kijken wat jou in je kracht zet en hoe je die kracht kunt verbinden met je eigen kwetsbaarheid. Want kwetsbaarheid is ook kracht! Dan ontstaat rust en vrijheid om het beste uit jezelf te halen.

Ik heb 32 jaar werkervaring en veel verschillende rollen vervuld. Van storingsmonteur tot directeur. Sinds 12 jaar ben ik zelfstandig en mijn belangrijkste drijfveer is de groei van mensen.

Naast interim manager begeleid ik organisaties en mensen in hun ontwikkeling.

Mijn fascinatie voor mensen en wat hen beweegt begon toen ik 19 jaar was. Mijn moeder stapte uit het leven. Los van het verlies van je moeder en alles wat daarbij hoort was ik ook nieuwsgierig. Waarom? Wat bewoog haar, wat beweegt iemand, om zoiets te doen. Inmiddels heb ik na 30 jaar veel antwoorden gekregen. Ik oordeel niet en ben nieuwsgierig naar ieders verhaal. Want iedereen is anders.

Ik heb technische bedrijfskunde en gedragswetenschappen (psychologie) gestudeerd. Ook heb ik me verder ontwikkeld als systeem therapeutisch werker en coach, en daarin (vele) vakopleidingen gevolgd. Naast coach ben ik moeder van twee zonen (19 en 17) en hou ik van fietsen, yoga. lezen en reizen. Mijn motto is ” elk jaar iets nieuws leren“. Dit jaar is dat djembe leren spelen.

Mijn aanpak is divers. Soms gebruik ik een film of een oefening, soms muziek en ook kan het zijn dat ik je meeneem naar een paard. Iets wat jou uit je comfort zone haalt. Mijn benadering is authentiek, enthousiast, inspirerend en recht door zee.

Wil je meer weten over Coriens achtergrond zie linkedin: linkedin.com/in/corien-huiskamp

Certificering

Branchevereniging Corien: Register NVRG
Branchevereniging Sandra: NOBCO, RBCZ.

Wij kiezen voor nascholing, supervisie en intervisie waarin de laatste ontwikkelingen in de menswetenschap en integratieve psychotherapie zijn geïntegreerd.

Wij zijn aangesloten bij het klacht- en tuchtrecht van de branchevereniging.